Locatie Clubhuis:
Brielse Meeroever 2
3233 XL Oostvoorne

Telefoon Clubhuisgebouw:
0181 483846

E-mail adres:
siraterces.[antispam].@wvoostvoorne.nl

Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 1° C met windkracht 2

Sponsoring door Deltaport Donatiefonds

te-waterlating-watersportvereniging-oostvoorne-1
De Watersportvereniging Oostvoorne (WVO) is een bruisende vereniging, waar jong en oud kan genieten van de watersport aan het Brielse Meer. Eén van de belangrijke activiteiten bij de WVO is het JeugdZeilPlan (JZP) om kinderen veilig te leren zeilen. Ook kunnen de kinderen opgeleid worden om mee te doen met nationale en internationale zeilwedstrijden. Deze opleidingen staan onder toezicht van het Watersportverbond, die ook de diplomering van de kinderen en de trainers verzorgt. Het JZP vervult een belangrijke rol in de omgeving van het Brielse Meer, temeer omdat het een erkende opleiding is. Omdat er gebruik wordt gemaakt van eigen materiaal (Optimisten), staat de WVO regelmatig voor een nieuwe investering; de bootjes moeten namelijk piekfijn in orde zijn. 


In 2010 heeft de WVO contact gezocht met het “Deltaport Donatiefonds” om een subsidie aan te vragen. Dit is gehonoreerd en de WVO was blij verrast, dat mede door de medewerking van de leverancier Dragon Marine vier nieuwe Optimisten konden worden aangeschaft.

Het DeltaPORT Donatiefonds is een stichting van het Havenbedrijf Rotterdam N.V. en Deltalinqs, de ondernemersorganisatie voor haven en industrie in Mainport Rotterdam. Deze stichting steunt financieel projecten op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie met als doel nieuwe initiatieven van instellingen zonder winstoogmerk te stimuleren.

te-waterlating-watersportvereniging-oostvoorne-2
Kinderen die interesse hebben om een JZP opleiding te volgen kunnen contact opnemen met de WVO via pzj.[antispam].@wvoostvoorne.nl 

te-waterlating-watersportvereniging-oostvoorne-3te-waterlating-watersportvereniging-oostvoorne-4

 

 

 

 

 

 

te-waterlating-watersportvereniging-oostvoorne-5

 

Omdat meerdere Optimisten, die voor het Jeugdzeilplan gebruikt werden, in erg slechte staat waren zijn nogmaals 4 nieuwe Optimisten aangeschaft bij Dragon Marine. Voor deze aanschaf is opnieuw een donatieverzoek bij het DeltaPORT Donatiefonds ingediend. Dat donatieverzoek is toegekend voor de aanschaf van 2 van de 4 Optimisten. 
Hiervoor is het DeltaPORT Donatiefonds opnieuw hartelijk bedankt.